cari peluang perniagaan bisnes tone plus program sebagai kerja sambilan

Posted by


Okeh..

Pepagi ini aku kongsi sikit entri yang sesetengah orang agak mual mendengar.. hahaa


Bagaimana nak Jadi Kaya ?? 


Opsss...

Nanti dulu..

Korang jangan piker kaya tu duit berlambak lambak dalam peti besi aje.. Luas deskripsi maksud “Kaya” ni. Kalau nak kaya budi Bahasa kena banyakkan membaca, bersabar dan beramal, kalau nak kaya ilmu kena banyak berguru mualim dan orang yang ahli.

Kalau nak kaya harta kena banyak bersedekah dan memberi dengan ikhlas.. 

Ada je orang bersedekah tapi tak kaya kaya pun.. ?? Harta pula ada terbahagi dua.. Harta dunia dan harta akhirat?? Jika tidak dapat di dunia pasti akhirat akan diperolehinya.. Untung maa..

Apa apa pun kita perlu belajar cara bersyukur dengan apa yang kita ada hari ini.. Pagi pagi sedih pula dengar tazkirah Ustaz ebit liew kat Ikim.fm. Ini semua ada berkisar mengenai kekayaan dan kehidupan kita.

Dah.. Kembali semula pada topik asal..

Peluang perniagaan bisnes tone plus program sebagai kerja sambilan. 


Bisnes dalam bidang telekomunikasi ini memang sangat menguntungkan. Kalau tak masakan ramai Billionair yang invest untuk bisnes cam gini.. Market tak pernah putus beb..

bisnes topup prepaid boleh kaya

Dari Bisnes topup prepaid, topup murah, topup mymode, Easy reload dan berbagai macam lagi bisnes topup prepaid kad sangat femes satu ketika dulu.. Sebab tak perlukan modal yang besar dan pelanggan sentiasa ada. Cuma masalah yang selalu dihadapi adalah sistem Gateway yang lembab dan menyusahkan. Yela ada gateway sampai berjam jam baru nak dapat topup.. Pelanggan pun lari..

Makin hari jualan makin kurang sebabnya sekarang ni mudah sangat nak dapat topup. Pergi 7eleven, ATM mesin, Kedai 24 jam, Stesen minyak semua ada jual topup murah.

Sekarang ni pula sedang MELETOP bisnes jual simkad Tone Excel, Tone Plus dan One XOX. Sesiapa yang sedang cari peluang perniagaan murah dan boleh dilakukan secara sambilan dan boleh kerja di rumah sahaja sesuai sangat lah dengan bisnes macam ni. 

pendapatan bisnes tone plus prepaid

Potensinya sangat besar dan market tak pernah pernah surut. Nak jadikan kerja sambilan atau kerja sampingan pun boleh kerana bagi aku bisnes melalui handphone ini sangat sangat mudah.

Ada yang kata bisnes tone plus jual prepaid. Sebenarnya itu salah faham jer.. Tak perlu lagi jual topup sebab topup boleh beli kat mana mana aje. Cuma kita jual simkad. Setiap kali pengguna topup kita pun dapat untung tanpa jejas kredit mereka. 

Yang penting korang tak payah simpan stock pun

Best kan...

bisnes tone plus program


Ada yang dah kaya raya dengan bisnes tone plus sdn. Tone excel dengan One XOX pun ramai yang berjaya. Korang boleh pilih mana mana platform yang korang suka dan dengan siapa yang korang selesa. Itu hak korang kan.

Tapi kalau korang kosong pengetahuan dan ada impian nak jadi kaya dengan bisnes melalui handphone melalui tone plus program boleh rujuk pada pautan www.simkadviral.com



Dan aku sedang cari kawan kawan yang ada idea gila gila untuk boom bisnes ni sesama. Yang penting, ada ilmu kita kongsi sama. Belambak lambak koleksi ebook yang aku ada dan ada juga yang belum sempat aku baca lagi, nak aku kongsikan dengan korang semua. Itu pun kalau korang minat nak buat sama sama bisnes ni..

Wokeh..

Kalau blur blur aje pasal peluang perniagaan bisnes tone plus program sebagai kerja sambilan boleh download dulu ebook percuma kat link bawah… Download Free je tau..



Blog ismail Ahmad Updated at: 11:04 PG

0 comments:

Catat Ulasan

Di sarankan agar tidak melakukan spamming dan berkomentar secara beretika. Kata-kata kita adalah cerminan siapa diri kita