Boleh ke dapat duit online RM500 dari Program Affiliate setiap bulan?

Posted by

Oh..

Adakah anda sedang nak cari kerja kosong khususnya kat Malaysia?

Atau sedang mengetip keyboard tentang “cara cari duit dari rumah”, “cara dapat duit online”,“bekerja dari rumah”, “bisnes online” atau “job kosong” yang boleh dilakukan secara sampingan maksudnya bekerja dari rumah.

kerja dari rumah online


Maaf...
...
kerana disini aku tidak pernah mengiklankan kerja kosong jawatan kerajaan kerana anda boleh buat carian kerja kosong di website spa.

Berbalik kepada topik kita bercakap mengenai “program affiliate terbaik” untuk buat duit internet atau dapat duit dari internet tanpa modal...

Jadi...

Anda sebenarnya berada dilandasan dan tempat yang betul...

Tak ada magic atau teknik kamikaze atau “Secret weapon” yang aku gunakan... Di sini aku akan kongsikan cara paling mudah nak buat duit dri Porgram affiliate yang kurang kurangnya dapat ringankan beban anda untuk dapat RM500 setiap bulan..

Itu bukanlah janji.. Kalau tak dapat RM500 pun... Dapat RM100 hingga RM300 pun dari internet ini sudah kira syukur sangat lah tu.. Tak tahu lah pula kalau korang ni spesis tamak haloba...

Kerja dari rumah online?

Anda berminat ke? Hal ini sebenarnya mudah aje.. Cuma nak kan sedikit usaha kerajinan anda.. Yeah.. itu sudah pasti..

Sebab...

“PROSES” untuk dapat side income tu agak perit sedikit lah.. bila dah dapat syoknya bukan kepalang... kerjanya penat sekali sahaja... manisnya boleh rasa berulang kali...

Kalau anda google banyak sangat tips berkenaan affiliate programs ni.. Apa yang perlu anda daftar affiliate dahulu sebelum buat promosi produk yang anda inginkan...
Aku sendiri pun dah banyak kali ulang cerita yang sama..

Singkatnya, mana ada kerja yang mudah dalam dunia ni... Nak makan pun susah bro..

Dah banyak kerja yang aku buat... dari cuci toilet..jaga pam minyak... kantin sekolah..mesin rumput..jual nasi lemak..kerja kat pizza hut..jadi technician.. eksekutif..pegawai kerajaan semua aku dah lalui... dan semuanya ada kesusahan dan keperitannya...

Setakat rungutan pasal kerja.. dah banyak kali aku dengar...

Letih aku kerja “X”.. orang kata kerja tu .....
...
lagi lagi... orang kata kerja tu .....

tak ada satu kerja pun yang mudah sebenarnya...
..
Dan, kita terlalu bersandarkan atau bergantung dengan apa yang orang lain kata...

Eh ... pada pada lah kerana hidup kita bukan orang lain yang nak tentukan...

.....

kita yang buat keputusan dan yang penting kita dapat terima pandangan orang lain dengan hati terbuka...

Aku suka dengan pepatah..

Dunia ni bukanlah dicipta secara tidak adil.
Ia adil untuk semua dalam bentuk yang berbeza dan tersirat.

Sama juga dalam bab hal jana pendapatan a.k.a “buat duit” ni... Masing masing ada kelebihan dan kekurangan...Kita Cuma perlu top up lebih sedikit “USAHA” untuk pastikan keperitan tadi bertukar menjadi mudah dan memberi pulangan RM500 tiap tiap bulan... wow!
Macam mana nak hasilkan RM500 setiap bulan?

cara dapat duit online

Aku berikan contoh :

Cuba cari satu program affiliate atau dropship yang boleh memberi pulangan RM500 kepada anda untuk 1 jualan.. Jadi anda perlukan 1 jualan sahaja sebulan.. Persoalannya... ada ke progam affiliate Malaysia yang bayar komisen macam tu...

Atau

Cari 1 program affiliate yang beri pulangan RM100 untuk satu jualan.. Jadi.. Anda hanya perlu close 5 jualan sahaja sebulan.. dah dapat RM500/-...

Salah satu program yang anda boleh belajar adalah Sistem Jualan Pro...
boleh rujuk pada link ni..


Atau

Cari program affiliate yang beri komisen RM50 setiap jualan. Anda hanya perlu close 10 jualan sahaja sebulan...

Dalam sebulan ada 30 hari.. Setiap 10 hari buat 3 jualan...
Kalau jawapan dalam kepada otak anda “susahnye lah”...baca semula entri ini dari awal...

Daripada program seperti ini sebenarnya banyak juga telah lahirkan usahawan perniagaan internet..

Ada yang dapat 2-3 ribu, tapi majoriti yang aku nampak dari mata kepala aku... kebanyakannya boleh capai RM50-RM1400 sebulan... itu pun kira alhamdulillah... Sapa nak bagi kan.. dapat duit dari internet tanpa modal kot...

testimoni jana pendapatan internet

insha Allah, Anda juga boleh dapat hasil yang lebih kurang sama. Jangan pikir anda newbies kubis tak boleh hasilkan duit dari internet...

Mungkin lebih, mungkin lebih banyak dari apa yang aku pernah dapat...
Yang penting... usaha lebih dapat lah lebih..

kerja dari rumah testimoni

Tiap bulan ramai rakyat malaysia yang terpaksa jadi penganggur dan gelandangan kerana tiada kerja tambahan atau dibuang kerja... Sebab itu lah kerja tambahan ini penting sebagai butang kecemasan anda...
program affiliate terbaik malaysia

Semua orang nak cari yang mudah aje.. tak menyusahkan dan penting boleh duduk diam dapat duit.. boleh kerja dar rumah, tak perlu nak hadap bos, kalau boleh bangun tidur aje duit masuk... huh!!

Bos....

Ofkos tak ada pekerjaan yang mudah dalam dunia ni...

TAK ADA!!

Tapi nak buat side income daripada “sistem jualan pro” tak mustahil pendapatan anda boleh capai 5 angka!!

Yang penting orang itu bukan aku...haha.. 4 angka tu pernah lah...tapi untuk program affiliate yang lain...

So, berapa anda nak dapat, anda sendiri kena tentukan dan usaha untuk capai ke arah itu.

In-sha Allah.

Percayalah bahawa..
..
….


Kita semua mempunyai hak sendiri untuk berusaha dan berjaya.


P/s : Kalau anda nak download ebook PERCUMA tips pemasaran internet.. boleh rujuk link di bawah ini...


Blog ismail Ahmad Updated at: 11:09 PTG

0 comments:

Catat Ulasan

Di sarankan agar tidak melakukan spamming dan berkomentar secara beretika. Kata-kata kita adalah cerminan siapa diri kita