Duit raya Affiliate Ashadee

Posted by


Hurmm..

Hari ni sama macam hari-hari yang lepas.. Tak tahu kenapa... kemalasan aku untuk menulis ni memang tebal sangat.. Cita-cita tinggi mahukan komisen melimpah ruah… tapi sayangnya mentaliti ke MELAYU an aku begitu tebal…umpama daun kari yang melayu..

Hahaha…

Sikap aku, setiap kali dapat komisen ashadee.. Aku akan maklum kepada isteri… dah jadi kebiasaan..

Dan Jawapan yang biasa aku terima.… "Alhamdulillah… Nanti bolehlah promote cadar Patchwork pulak…"

Erkkkk… Dia tak tahu ke yang selama ini...  aku dah berapa bulan entah tak hapdate blog…

So...

aku cuma sempat buat satu blog cadar patchwork yang tak seberapa… Kalau korang rasa teringin nak beli cadar Cotton 100% murah dan support peniaga melayu yang baru nak up macam isteri aku ni boleh rujuk pautan -> http://patchwork-holic.blogspot.com/

Harga kasih sayang kawan-kawan boleh lah RM100/-.. Nak murah lagi korang deal sendiri lah dengan wife aku.. 

Bukan itu yang aku nak cerita sebenarnya…

Pasal komisen duit raya dah tukar jadi cadar Patchwork murah plak… 

Alhamdulillah.. Aku pun tak sangka dalam kemalasan aku hapdate blog dan beribadat.. Allah itu super maha pemurah.. Dia bagi juga aku duit raye dari Ashadee..  malu plak rasanya...

Ayat yang sama aku beritahu wife…dan jawapan yang sama aku terima.. "Alhamdulillah…"

Komisen ashadee raya
Duit Raya untuk bulan Julai 2015

duit raya ashadee
Komisen Raya bulan Jun 2015

Ringkas tapi cukup bermakna untuk raya tahun 2015 ini.. 

So dapatlah belanja lebih sikit kali ini.. terasa sikit meriahnya berhari Raya walaupun bukan di Kampung halaman sendiri tahun ini..

Seronoknya buat duit dengan affiliate ini kerjanya penat sekali sahaja.. tapi untungnya berulang-ulang kali seronoknye…

Nak cakap rahsia teknik jana pendapatan dari rumah aku memang tak ada.. aku pun banyak buat kajian dari bacaan internet dan panduan yang ada dalam pasaran Malaysia..

Kalau korang masih terkial-kial elok dapatkan sekarang panduan kursus Affiliate dari rumah dalam bentuk video.. hasil karya Otai Affiliate Malaysia.. Rahman Basri.. 


Aku malas nak kupas banyak kali pasal Rahman Basri ni.. Korang boleh google sendiri siapa brader berkopiah ini dalam dunia buat duit internet..

Macam aku cakap sebelum ini… nak dapat ilmu kena korban lah sikit.. tak kira lah korbankan duit ke masa ke.. tenaga ke.. pokok pangkalnya “pengorbanan”… Ilmu percuma banyak cacat celanya.. dan ilmu berbayar ada juga cacat celanya.. 

tapi kalau guru itu bagus..

Insya Allah korang takkan sesat di jalan yang terang.. 

Malas nak cerita panjang-panjang.. Aku cuma nak ucapkan.. Selamat Hari raya Aidilfitri.. 

Kosong – Kosong..

Jangan otak kosong ilmu… :)


Blog ismail Ahmad Updated at: 2:53 PG

4 comments:

  1. Teruskan perjuanganmu dalam bidang affiliate marketing ni. Fuh bukan sikit tu komisyen yang boleh dapat tu

    BalasPadam
    Balasan
    1. mood menulis kurang umph sekarang ni.. jiwa nak belajar perkara lain ajee

      Padam
  2. Salam perkenalan tuan..

    Saya ni baru jer daftar affiliate ashadee.com. Boleh kongsi2 tips sikit tentang program ni.

    BalasPadam
    Balasan
    1. salam.. maaf lah..aku tak banyak masa sekarang ni nak update..so far kalau baca n hayati apa yang aku tulis insyaAllah kamu pun boleh buat macam aku buat.. tak banyak..tapi boleh lah setakat nak tapau nasi arab tiap minggu.. ekekee

      Padam

Di sarankan agar tidak melakukan spamming dan berkomentar secara beretika. Kata-kata kita adalah cerminan siapa diri kita