Jangan Cuba Cari Pasal Dengan Samseng Facebook

Posted by

Samseng Facebook. Baru-baru ini kita dikejutkan dengan pelbagai cerita mengenai samseng keyboard yang semakin bermaharaja lela di facebook dengan niat yang tidak diketahui. Semoga ia dijadikan tauladan dan pedoman untuk kita. 

Terbaru ini seorang pegawai kastam dengan berani tahap Gaban mengeluarkan komen terhadap Ketua Polis Negara. Mungkin tidak berpuas hati dengan beberapa kes melibatkan tangkapan pegawai Tinggi Kastam oleh SPRM, tindakan tersebut dirasakan merupakan publisiti kepada PDRM memandangkan pada fahamannya kemungkinan rasuah lebih banyak dilakukan oleh oleh polis berbanding jabatan Kastam.

Tanggapan Ketua Polis Negara berkempen dengan niat cuba menunjukkan bahawa PDRM lebih rajin bekerja berbanding Jabatan lain jelas menunjukkan tanggapan yang tidak sihat dan berniat untuk cuba mewujudkan provokasi dan menghasut.

samseng di facebook
Komen yang menjadi isu hangat

Pegawai tersebut bagaimanapun mengakui dan memohon maaf atas ketelanjurannya. Walaupun begitu pegawai tersebut kini meletakkan beban kesalahan ke atas rakan-rakannya kerana memuat naik kenyataannya di laman media social. Harus kita ingat, kulit sama putih tetapi hati manusia tiada siapa yang tahu melainkan Allah SWT.

samseng di facebook minta maaf
Permohonan maaf dari Pegawai Kastam

Semoga peristiwa ini akan menjadikan iktibar untuk kita semua. Buang yang keruh dan ambil yang jernih. Sama-sama lah kita bekerja dengan ikhlas demi pembangunan Negara. 

Berbalik pada samseng Facebook, Pagi ini aku terima lagi satu komisen dari ashadee hasil jualan skrip Samseng Facebook. Nampaknya ramai juga para blogger yang tercari-cari mekanisma pemasaran yang berkesan di Facebook. Samseng facebook produk ciptaan Gobala Krishnan adalah salah satu tool pemasaran facebook yang diakui berkesan dan berbaget rendah.

komisen samseng facebook
Komisen Affiliate ashadee Oktober 2014


Dengan baget yang murah dan mudah untuk dipasang serta dilengkapi panduan menarik memudahkan untuk dipasang pada blog korang. Lepas tu pasti blog korang akan menjadi samseng. Kenapa dipanggil samseng? Sebab pendekatan yang dilakukan adalah memaksa pelawat membuat klik sebelum dapat akses kepada blog korang.

Ini adalah antara sebahagian hasil komisen ashadee daripada teknik samseng facebook.

komisen ashadee
Komisen terkumpul dari Ashadee.com

Kalau korang nak rasa penangan komisen dari teknik Samseng facebook boleh lah rujuk portal pemasaran Samseng Facebook untuk dapat maklumat yang lebih tepat. Blog ismail Ahmad Updated at: 2:17 PTG

0 comments:

Catat Ulasan

Di sarankan agar tidak melakukan spamming dan berkomentar secara beretika. Kata-kata kita adalah cerminan siapa diri kita