Tambah Duit Poket Dengan Teknik Tentera Facebook 300

Posted by


Pendapat koranglah kan. Apa teknik yang korang serasi dengan jiwa korang? 

Teknik apa yang lebih sesuai untuk dapatkan sales di facebook? 

Yang mana lebih jimat dari segi masa, idea, dan kos untuk bantu korang dapatkan sales di facebook?

User facebook hari ini sangat lah ramai. Potensi tentulah besar kan. Walaupun ada saingan dari twitter, instagram dll tapi facebook hari ni tetap diminati dan makin bagus kualiti servis nya. Busuk-busuk pun korang mesti ada satu akaun Facebook kan. Pakcik sedara aku dah nak cecah 60 tahun pun ada 3 akaun Facebook tau..

Pada hemat aku, korang yang sedang baca artikel ini mesti sekepala dengan aku suka cari peluang-peluang untuk buat duit, cara pemasaran kat facebook. 

Betul tak? 

Korang mesti dah biasa guna fanpage, notes, Fb ads, Fb groups dll.. lah.

Sekali lagi aku tanya..


BETUL TAK? (jawab sendiri je dalam hati)

Korang penah dengar tak pasal Teknik FB300 penulisnya akmal adios yang tak perlu aku perkenalkan lagi. Ada banyak teknik Spartan yang brutal dikongsikan oleh penulis. Kiranya teknik Facebook300 ni kalau korang amalkan secara konsisten memudahkan korang dapat sales pertama kat facebook dan teknik ni dah terbukti memang CONFIRM boleh buat sales. 

Ya.. itu yang kamu mahukan

Dalam modul facebook 300 ni ada 3 modul penting

Pa Dia??

Modul 1 – Taktik Berkubu —————————  m/s 3
Taktik Berkubu – Mencari Niche ———————m/s 6
Membina Koleksi XXX ——————————   m/s 13
Ilmu Power ———————————————   m/s 17
Ilmu Praktikal ——————————————   m/s 21
Post Wajib ———————————————    m/s 23
Post Meminta ——————————————– m/s 25

Modul ke 2 – Bina Tentera —————————   m/s 27
Tentera Rakan Relevan ——————————     m/s 28
Aktifkan Semula Tentera ——————————  m/s 35
3+2 Formula Membuat Post Popular? —————   m/s 36

Modul ke 3 – Lancarkan Serangan ——————  m/s 46
Strategi 1 – Pertandingan —————————— m/s 48
Strategi 2 – Memerangkap Pembeli —————— m/s 51
Strategi 3 – Pendedahan Maklumat Dot Dot Dot — m/s 52
Strategi 4 – Post Soft Selling Lebih Meluas ——— m/s 55
Strategi 5 – Deal Dengan Insan Popular ————- m/s 58
Strategi 6 – Beriklan Keras —————————- m/s 61
Cara Close Sale – Soft & Hard ————————m/s 64
6 Strategi Kekalkan Momentum RM300 Sehari — m/s 68

Tengok.. Teknik pun dah macam ala-ala tentera Spartan. Memang mantop!! Berapa banyak strategi yang korang kena tahu tu.. haha


Gambar spartan
Tengok muka pun dah ganas giler

Aku suka part akhir tu pasal MOMENTUM.. bukan senang nak senang weii..

Nak mudahkan korang faham macam mana konsep “ Cara Buat Duit Dari Facebook” elok korang fahamkan rajah bawah ni dulu.

Tenik facebook 300 fungsi
Konsep  dan testimoniBuat duit Facebook dengan F300

Pandangan aku pelaburan RM99 itu tidak lah sebesar mana. Sesuai sangatlah dengan 3 modul yang diterangkan. Kalau korang praktik dan hasilnya 3x ganda maksudnya korang dapat RM300 sehari… Jadi dah pulang modal dan masih ada lebihan RM200 keuntungan..

Ok ape.. Aku merasakan IM yang lain pun sependapat dengan aku..

Yang best korang dapat belajar 5 strategi percuma tanpa perlu keluarkan duit poket untuk BAYAR kos facebook ads. 

Aku cuma nak ingatkan balik, sehebat mana pun produk tu..kalau tak diamal memang tak ada hasilnya juga..

Cuma apa yang penulis janji.. teknik Facebook 300 yang dia nak ajar ni sangat cukup-cukup mudah nak dipraktikkan..
Tamat…

Baca aje tiada guna TANPA TINDAKAN

Teknik ini sebenarnya BOLEH ada potensi untuk dapat jualan setiap hari secara automatik.

SYARATNYA perlu kerja secara konsisten..

Order sekarang Teknik F300 >> Teknik Tentera Spartan Facebook 300




Blog ismail Ahmad Updated at: 4:23 PTG

0 comments:

Catat Ulasan

Di sarankan agar tidak melakukan spamming dan berkomentar secara beretika. Kata-kata kita adalah cerminan siapa diri kita