Cari Komisen Pertama Dari Klikjer

Posted by


Aku ni bukanlah dari spesis yang suka membuat pemasaran. Tapi disebabkan teruja dengan komisen pertama dari Ashadee membuatkan aku daftar program baru Klikjer.com untuk aku menambah koleksi program janawang dirumah yang aku sertai.

Yela bukan senang nak senang tapi bukan susah juga nak jadi susah.. betul tak?

Setelah aku teliti program buat duit klikjer.com ni tak banyak beza dengan ashadee tambahan koleksi e-book yang ada mantap-mantap belaka. Kalau hasil penulisan shuth memang aku percaya kualiti kandungan ebook memang terjamin.

Macam mana nak berjaya dalam program affiliate, buat duit online dengan blog? Pandangan dari hati yang tulus ini berkata:

buat duit klikjer
Yes..berjaya daftar klikjer.com

Pertama korang jangan cepat sangat putus asa. Bawa-bawa bersabar kalau nak dapat komisen pun. Sikap nak cepat dapat hasil tu elok korang kikis dengan pisau cukur sikit demi sikit supaya nanti korang takkan mudah terkecewa.

Kedua cuba korang maintaince a.k.a kekalkan momentum untuk menulis dan promosi dan teknik SEO jangan dilupakan. Walaupun blog korang ada pelawat 1000 sehari sekalipun jangan fikir semua pelawat itu datang akan membuat belian.

Pastikan korang tahu bagaimana nak dapatkan pelawat yang berkualiti untuk satu-satu artikel.

Bila korang dah dapat komisen pertama semangat tu akan datang mencurah-curah lepas tu umpama air terjun sg Pandan.. macam aku ni..

Kadang-kadang aku pun tak tahu dari mana komisen yang aku terima ni datang.. Walaupun berpuluh-puluh blog yang dah aku buat tapi tak semuanya boleh buat duit.. korang kena pelbagaikan teknik promosi dan gaya menulis perlu ada..

Selebihnya berserah pada Allah yang Esa..

Pelaburan yang aku dah buat lebih dari beberapa K semata-mata untuk beli software dan bahan bacaan online.. ebook yang haprak pun pernah aku terbeli..sebab dulu-dulu aku tak tahu sumbernya..

Biasala .mula-mula hentam kromo dulu..

Cabaran pada diri aku dalam program klikjer.com ni tak kisahlah berapa lama pun menunggu.. insya Allah rezeki itu tetap ada kerana aku percaya Allah itu takkan lupakan hambaNya yang sentiasa berusaha dan berdoa kepadanya…

kredit untuk ibu kesayanganku Fauziah Bte Yakob kerana beri didikan padaku untuk sentiasa bersemangat dalam hidup..

Nasihat aku.. jangan cepat putus harap dan teruskan belajar dengan guru yang betul..

Kalau berangan nak pandai SEO Tak Terkalah , aku cadangkan korang beli aje kitab

Tak rugi dengan ilmu yang bakal korang dapat. Sebab aku yakin dengan penulisnya bercakap dengan kejayaan yang dah dicapai.

Korang boleh dapat kitab pink di sini >> PANDUAN LENGKAP SEO MERAH JAMBU


Blog ismail Ahmad Updated at: 3:03 PTG

0 comments:

Catat Ulasan

Di sarankan agar tidak melakukan spamming dan berkomentar secara beretika. Kata-kata kita adalah cerminan siapa diri kita